Cambio broek maatstaf om af te vallen

2811.77.7Cambio broek maatstaf om af te vallen

Ik heb een cambio broek en ik ben heel eerlijk, ik zie er goddelijk uit in deze cambio broek. Ik had hem een jaar geleden gekocht en ik voelde mij geweldig en sexy. Helaas kwam ik toen binnen twee maanden wat kilo’s aan, na vijf maanden was ik vijf kilo aangekomen wat resulteerde in dat ik mijn cambio broek niet meer aan kon. Ik was niet echt blij en ik voelde mij ook niet echt lekker in mijn lijf, tijd om er wat aan te doen want ik wilde niet nog meer aan komen. Ik gaf mijzelf het doel van de cambio broek, zodra ik die weer aan kon was ik tevreden en hoefde ik niet meer af te vallen. Het was een zware strijd en ik heb de cambio broek meerdere keren vervloekt, omdat ik er nog niet inpaste. De eerste maanden gingen erg moeilijk, ik wilde het bijna opgeven maar ergens was de cambio broek een motivatie voor mij. Ik besloot om een afspraak met mijzelf te maken, als ik er weer in paste mocht ik ook een nieuwe cambio broek voor mijzelf kopen, als beloning. Het ging ook wel weer beter en het is twee maanden heel goed gegaan, als of mijn lichaam toen besloot om alle kilo’s los te laten. Twee maanden geleden kon ik hem weer aan, ik was dolgelukkig en moest gillen van blijdschap, hij zat prachtig, net zoals toen ik hem kocht. Ik ben die avond uit gegaan in de cambio broek en ik kreeg heel veel aanspraak, ik heb er zelfs een hele leuke date aan overgehouden. Ik kon toen natuurlijk niet weer de cambio broek aan, daarom besloot ik toen de nieuwe aan te schaffen, die echt net zo geweldig zit als de oude. Ik ben weer echt tevreden met mijn lichaam.