Different Doors verzorgde voor mij een houten sectionaalpoort

Banner-bedrijfsdeuren klanttevredenheid garantieMocht je nooit eerder gehoord hebben van Different Doors – houten sectionaalpoort is onder meer de specialiteit van dit bedrijf – dan zou ik de website zeker eens bezoeken. Het fijne van dit bedrijf is namelijk de expertise die zij in de producten zelf en ook in de uitvoering en implementatie ervan leggen. Ik ben dan ook zeer tevreden over Different Doors en over de houten sectionaalpoort die zij voor mij hebben uitgevoerd en besloot er daarom enkele woorden aan te wijden in dit blog. Different Doors- Houten sectionaalpoort

 

Enkele oprechte woorden voor deze professionals

 

Geen wonder ook, want wat het voor mijn huis heeft betekent is opmerkelijk te noemen. De uitstraling van het pand is er enorm bij gebaat geweest, het houten karakter was een element dat het echt ten goede heeft laten komen. Ik bewoon namelijk een oude stal, die ik van voor tot achter heb herzien als huis en het begint echt prachtig te worden. De gehele basis ligt er nu in en dat is al heel fijn, het laatste schilderwerk vindt dit weekend plaats en daarna kan ik er dan eindelijk in. De ene breedte van de stal bestaat nu uit een volledig glazen wand en de andere kant betreft de sectionaalpoort. Er zit nog een losse deur in natuurlijk, die ik ook gewoon kan gebruiken maar eerlijk gezegd vind ik het wel praktisch dat de deur ook in z’n geheel open kan. Aan beide zijden zaten natuurlijk stalpoorten, die echter allang niet meer voldeden aan de eisen die ik eraan stelde en dus wilde ik de beide kanten op originele wijze vervangen hebben, zonder het dicht te hoeven metselen. Ik heb die oplossing gevonden in de glazen wand en in de sectionaalpoort, die de beide zijden van het pand zoveel karakter hebben doen geven. Wat een prachtig huis is dit aan het worden!