gevulde snoepzakjes nodig

snoepman

Als u een groot aantal gevulde snoepzakjes wilt hebben moet u bij Snoepman zijn. Snoepman heeft hoge kwaliteit snoepzakjes. Heeft u bijvoorbeeld veel snoepzakjes nodig voor een traktatie of voor een inzamelactie. Naast snoepzakjes hebben ze ook grote hoeveelheden los snoep, zodat u zelf uw snoepzakjes kunt samenstellen. Ook hebben ze echte belgische chocolade. Ze hebben chocolade truffels en chocolade zeevruchten. U kunt alles vinden op de website. 

snoep

Mijn ervaring

Ik heb een 3-ling en die worden jarig. Ik vier hun verjaardag altijd tegelijk. Dit jaar vierde ik ook de kinderfeestjes tegelijk, dus er kwamen veel kinderen. Ik heb toen gevulde snoepzakjes gekocht bij Snoepman. En het was een groot succes ik had ruim op tijd al het snoep en de kwaliteit van het snoep was goed. Als het nog een keer voorkomt dat ik zo veel snoep nodig ga ik ze zeker weer bestellen bij Snoepman. Ik zou Snoepman zeker aanraden aan iedereen die een grote kwantiteit gevulde snoepzakjes nodig heeft voor alle gelegenheden.

Mooie website

Snoepman beschikt over een goede webshop waar u alles gemakkelijk vindt. Verder kunt u ook de mensen achter het bedrijf leren kennen. Vaak krijgen ze mooie extra’s van producenten, dus als je daar snel bij wilt zijn kunt u via de site je mail op hun maillijst zetten.

U kunt op de website meteen uw kwalitatieve snoep bestellen.

Contact

U kunt ze bellen op +32 (0)467/094 763 of stuur een mailtje via het formulier op hun website.