Korting bij Speelgoedidee

Afgelopen maand heb ik mijn kinderen leuke cadeautjes gegeven. Zo had ik wat speelgoed besteld en wat schoolspullen. Ik kwam bij hun terecht via een goede kennis. Hij besteld al jaren speelgoed bij hun en is zeer te spreken over de diensten van Speelgoedidee. Zo zouden ze volgens hem een goede service hebben, kwaliteit leveren en ook nog eens scherpe prijzen hebben.

AssortimentSpeelgoedidee

Toen ik op de website keek viel gelijk het assortiment op. Het was gigantisch. Je kon het zo gek nog niet bedenken of ze hadden het. Daarnaast hadden ze op diverse producten korting, terwijl ze al erg voordelig zijn. Ik heb toen voor mijn dochters speelgoed gekocht. Niet alleen om te verwennen, maar ook om de ontwikkeling optimaal te houden. Het is namelijk zo dat je met speelgoed je hersenen traint en bepaalde technieken.

Bestellen

Op de website had je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. Het bestellen was erg eenvoudig. In nog geen twee minuten had ik mijn bestelling al geplaatst. In totaal duurde het twee dagen voordat ik mijn bestelling binnen kreeg. Erg snel als je het mij vraagt. Het bedrijf verdien daarom ook een groot compliment. Aangezien het speelgoed van goede kwaliteiten is ben ik zeker van plan om vaker te bestellen.

Op dit moment heeft Speelgoedidee leuke kortingen, dus zou ik je adviseren om een kijkje te nemen op de website. Heb je vragen? Dan kan je telefonisch contact opnemen of via de mail.