Het boek Ambitie voor ambitieuze vriendin

logo (42)Het boek Ambitie voor ambitieuze vriendin

 

Mijn beste vriendin is enorm ondernemend, ze heeft een geweldige ambitie en bereikt altijd wat ze wil bereiken. Ze gelooft in de kracht van het denken, als je denkt dat het je gaat lukken, dan lukt het je. Geweldig natuurlijk, een enorme inspiratiebron voor mij. Omdat ze net een grote zakendeal rond had, wilde ik haar graag verrassen met een cadeau. Als ik aan een cadeau denk kom ik al gauw bij Primera terecht, ze hebben op deze site meestal geweldige producten. Ook is het erg veelzijdig, waardoor er voor iedereen wel wat uit te zoeken is. Ik zag toen een nog voor mij nieuw fenomeen, een boek waar je de naam van de ontvanger op de voorkant kan laten drukken. Daarbij kan je ook nog eens een persoonlijke boodschap op de eerste pagina opgeven. Ik vond dit een fantastisch initiatief en mooi om te geven. Gelukkig kwam ik ook al gauw een boek tegen dat ik wel moest geven aan mijn vriendin. De titel verraadt het al; ‘ambitie’. Een boek over innovatief ondernemerschap, naast praktische adviezen lees je ook ervaringen van van Gaal haarzelf. Ambitie kenmerkt mijn vriendin en ik denk dat het geweldig is om zo’n geschenk te ontvangen, ook om er later op terug te kijken. Waar je wellicht toen was, en waar je nu staat. Ik wist al wat voor tekst ik in het boek wilde hebben. Mijn beste vriendin is nu net overgestapt van zzp’er naar CEO van haar eigen bedrijf. Behoorlijk spannend dus en ontzettend leerzaam. Ik denk dat dit boek haar wel verder kan helpen, om haar ambitie te versterken en te verzegelen. Het is nu besteld en ik wacht tot ik het haar kan geven. We gaan volgende week samen eten en dit lijkt mij dan ook een geschikt moment. Door drukte zien we elkaar steeds minder, maar we weten dat dit kan, we hebben een bijzondere connectie.