Niet meer sparen maar gewoon eens je geld uitgeven aan een teak tafel

Niet meer sparen maar gewoon eens je geld uitgeven aan een teak tafel

 

Een van de dingen die echt al eeuwen op mijn verlanglijstje staan is wel de teak tafel die ik op de website van de Teakhoeve tegenkwam. Het is een oude tafel van wel vier meter lang die is vormgegeven op een manier zodat ie lijkt op een oude kloostertafel en ik heb er eigenlijk maar een woord voor en dat is ‘prachtig’! Geen wonder dat ik er dus als een blok voor viel en ook mijn vriendin snapte meteen wat ik in deze teak tafel zag toen ik ‘m haar liet zien. Maar goed, er hing natuurlijk wel een prijskaartje aan – iets wat ik overigens heel goed begrijp. Maar hij zou zo mooi in onze eetkamer staan dat ik de teak tafel nooit vergeten ben. En toen ik dus afgelopen kerst een mooie bonus in de vorm van mijn dertiende maand cadeau kreeg besloot ik dit keer eens niet te sparen maar gewoon te investeren in de tafel die ik nou eenmaal zo mooi vond. En het was de beste beslissing ever, waar ik nog steeds geen spijt van heb!