verjaardagscadeau via Bizzix

originele_apple_magsafe_2_oplader_45wattEen tijd geleden was een goede vriend van mij jarig en ik moest nog een cadeau vinden, hij werkt op een kantoor bedrijf en zit vaak op zijn laptop alleen het probleem was dat zijn oplader het niet meer goed deed. Toen kwam ik op het idee om via Bizzix een nieuwe oplader te bestellen voor zijn MacBook aangezien dit bedrijf daar een ruim assortiment van heeft en van andere Apple producten zoals accu’s en opladers. Ik ben op hun website gaan kijken en stond versteld van het aanbod dat ze allemaal hadden en ben eens rustig gaan rondkijken wat ze te bieden hadden.apple_magsafe_autolader

Snelle bestelling

Toen ik een tijdje aan het rondkijken was vond ik ook nog een aantal dingen die ik zelf nodig had zoals een nieuwe oplader voor mijn iPhone. De prijzen die ze hadden waren allemaal erg scherp en ik stond er versteld van, aangezien je in de winkel altijd de hoofdprijs betaald viel het hier reuze mee terwijl het dezelfde kwaliteit is. De bestelling zelf verliep heel snel, ik plaatste de producten in het winkelmandje en kon daarna heel snel de bestelling afronden door gelijk via internet te betalen. Op elk product zit allemaal één jaar garantie dus als er iets niet in orde is kan je het altijd terugsturen en laten maken of laten omruilen door een nieuw product. Na een paar werkdagen had ik de bestelling netjes en volledig binnen en heb ik met de verjaardag het cadeau gegeven, hij was er erg blij mee en kon weer goed aan de slag met de nieuwe oplader.

logo